Joomla! / Wordpress installatie: + €58
Content toevoegen: + €8 per pagina
Spoed installatie (binnen 48 uur): + €28
Premium template: + vanaf €28
Google maps location: + €28
Hikashop (webwinkel extensie): + €98
Hikashop producten toevoegen: + €58 per 25 producten
Teksten vertalen (van NL naar ENG): + €0.08 per woord
Meertalige website: + €28 per taal
Chronoforms (formulier component met reCaptcha beveiliging): + €28 per licentie
Website of webshop aanpassen aan de feestdagen: + €28 per feestdag
One.com Webhosting + nl-domeinnaam: + vanaf €35 per jaar
One.com éénmalige oprichtkosten: + €14,52.

Oplevering

Iedere website of webshop wordt binnen een week geleverd. Voor €28 kan ik uw website ook binnen 48 uur (spoed) leveren.

Jaarlijks onderhoud: €180

Dit contract is voor het updaten van Joomla! of Wordpress, de modules, componenten en plugins. Ook het toevoegen/veranderen van uw teksten, afbeeldingen en video's is hier onderdeel van. Opgelet! Content moet u altijd zelf aanleveren!

Webwinkel producten

Met het totaal van producten wordt niet de complete omvang van uw voorraad bedoeld. Het gaat om het totaal aantal unieke producten, die u aanbiedt. Als u bijvoorbeeld een t-shirt verkoopt in drie verschillende kleuren, zijn dat drie unieke producten.

Webhosting

Sinds 2004 maakt XtremeCare gebruik van One.com voor betaalbare en gebruiksvriendelijke webhosting. Daarom krijgt u €14 korting bij het afrekenen, als u zich via mij registreert bij One.com. Opgelet! U moet altijd éénmalig: €14.52 betalen, dit zijn de oprichtkosten.

Vaste klanten korting

Bij iedere nieuwe bestelling of verlenging van uw onderhoudscontract, krijgt u 10% korting!

Betaling:

De helft vooraf en het restant, als de opdracht klaar is.

Betaalmethode:

Betaalopdracht ING | Bankoverschrijving | Tikkie

Website content:

Teksten, vertalingen, banners, foto's, logo's en video's moet u altijd zelf aanleveren.

BTW:

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Wat is Joomla!?

Onderstaande video is Nederlands ondertitelt.


Joomla! is dus een opensource (gratis software, die voor iedereen beschikbaar is) Content Management Systeem (CMS), waarmee volledige websites en webwinkels gebouwd kunnen worden. De Nederlandse versie van Joomla! is gratis te downloaden op Joomla!NL. Joomla! is zelf te beheren en te onderhouden. Hier heb je wel enige kennis en heel veel geduld voor nodig. Er is ontzettend veel te leren en te ontdekken. Maar als je eenmaal weet hoe alles werkt, kun je de mooiste websites en webshops creëren

Wat is Wordpress?

Wordpress is net als Joomla! een opensource Content Management Systeem (CMS), waarmee volledige websites, webwinkels en blogs gebouwd kunnen worden. Bij de meeste webhosting providers kun je Wordpress met 1-klick installeren op je webruimte. Dit in tegenstelling tot Joomla!, die je zelf handmatig moet installeren en configureren. Toch wil dit niet zeggen dat Wordpress daarom makkelijker is dan Joomla!. In Joomla! kun je ook blogs maken, de opzet is gewoon iets ingewikkelder dan in Worpress. Het aller grootste nadeel aan Wordpress, vindt ik, dat je ontzettend veel externe plugins moet downloaden voor een goede werking van de website. Kijk voor meer informatie op nl.wordpress.com.

Contact

Klik hieronder op Bel Direct voor telefonisch contact of op App Direct voor een vrijblijvend chatgesprek!Gratis PC Check-Up

Foto CCleaner op PC

Last van een trage pc of laptop? Blauw scherm gehad? Vraag dan de gratis pc check-up aan. Met gratis programma's als CCleaner, Speccy en HitmanPro kan ik uw systeem controleren, opschonen en verbeteren.

Facebook Recensies

Foto met vrouw die naar reviews kijk op pc

XtremeCare is betrouwbaar, transparant en zet graag een stap extra voor haar klanten. Op facebook.com/pg/xtremecare.nl/reviews kunt u de beoordelingen en recensies lezen van mijn tevreden klanten!

Facebook Winactie

Facebook Winactie Bumblebee

Wilt u kans maken op te gekke usb drives? Ga dan snel naar www.facebook.com/xtremecare.nl en like mijn pagina, want bij 150 likes verloot ik deze keer een Bumblebee usb drive! De auto is helaas niet inbegrepen.