Valentijnsdag Kortings BannerEvy Wouters


Personalia

Mijn naam is Evy Wouters, en ik ben op 9 juni 1978 geboren op het prachtige eiland van Sint Maarten. Op mijn zesde verhuisden we naar Curaçao. In 1999, ben ik naar Nederland, waar ik sinds maart 2004 in de IT-sector werk. De meeste ervaring heb ik opgedaan als Technisch Helpdesk Mederwerker bij verschillende, grote Internet Providers. Daarnaast heb ik verschillende online cursussen gevolgd en bezocht ik geregeld computerbeurzen. Inmiddels heb ik uitstekende kennis van moederborden, processoren, geheugens, besturingssystemen, randapparatuur, hard- en software, (thuis) netwerken, beveiliging, onderhoud en beheer

PeterTrips

Van 2004 tot eind 2016, heb ik ook gewerkt als websitebouwer, grafisch ontwerper (visitekaartjes, flyers en reclameborden), tekstschrijver, boekingsmedewerker en marketeer bij PeterTrips BV (www.petertrips.com). In 2017 heeft mijn broer het stokje overgenomen. Tegenwoordig ben ik alleen nog beheerder van de Facebookpagina (www.facebook.com/petertrips.curacao).


Schrijver

Mijn allergrootste hobby is schrijven. Op het moment ben ik bezig aan mijn semi-autobiografische trilogie Spareribs bij blauwe hemel. Mocht u interesse hebben en meer willen weten, ga dan naar mijn Facebookpagina www.facebook.com/evytrilogy.


Ondernemer

XtremeCare heeft geen winkel. Ik werk vanuit huis en voornamelijk op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag tussen 10:00 - 22:00 uur.

PC Check-Up

Foto CCleaner op PC

Last van een trage pc of laptop? Blauw scherm gehad? Vraag dan de uitgebreide pc check-up aan. Met gratis programma's als CCleaner, Speccy en HitmanPro kan ik uw systeem controleren, opschonen en verbeteren.

Facebook Recensies

Foto met vrouw die naar reviews kijk op pc

XtremeCare is betrouwbaar, transparant en zet graag een stap extra voor haar klanten. Op facebook.com/pg/xtremecare.nl/reviews kunt u de beoordelingen en recensies lezen van mijn tevreden klanten!

Facebook Winactie

Facebook Winactie Bumblebee

Wilt u kans maken op te gekke usb drives? Ga dan snel naar www.facebook.com/xtremecare.nl en like mijn pagina, want bij 150 likes verloot ik deze keer een Bumblebee usb drive! De auto is helaas niet inbegrepen.