Valentijnsdag Kortings Banner


Prijsbepaling

De ene organisatie heeft nou éénmaal meer budget dan de ander. Daarom ga ik altijd samen met u opzoek naar de juiste vergoeding voor mijn werk. Ik heb dus geen actuele prijslijst, want wat voor de één werkt, is voor de ander wellicht helemaal niet haalbaar.

Vaste kosten

Om een website of webwinkel online te zetten, heeft u webhosting en een domeinnaam nodig. Dit zijn vaste kosten, die ieder jaar weer terug keren. Sinds 2004 wordt mijn hosting gedaan door One.com en ik ben ontzettend tevreden! Daarom krijgt u €14 korting bij afrekenen, als u zich via mij registreert bij One.com!

Huisstijl en logo

Ook professioneel drukwerk, kan ik tot in de puntjes voor u verzorgen. Net als uw logo, ontwerp ik uw visitekaartje, briefpapier of postkaarten volledig op maat. Hetzelfde geldt voor al het overige marketingmateriaal (zoals flyers, folders, automagneten, autoruitstickers enz…).

Werkwijze

  • Kennismaking en overleg via telefoon, Whatsapp of Skype.
  • Na overeenstemming versturen van 1e factuur aanbetaling (50%).
  • Aanlevering van content (teksten, video's, foto's en logo).
  • Het bouwen van een voorbeeld website/webwinkel.
  • Na goedkeuren online zetten van website/webwinkel.
  • Versturen van 2e factuur restant betaling.

Onderhoudscontract

Voor de beste werking van uw website of webwinkel is het essentieel om Joomla!/Wordpress up-to-date te houden. Dit betekent niet alleen het installeren van de nieuwste versie, maar ook het bijwerken van de teksten, plugins, components en modules. De kosten voor uw onderhoudspakket, hangen voornamelijk af van uw type website/webwinkel en wat er maandelijks aan moet gebeuren. U kunt per maand of per jaar betalen.

Betaling:

De helft vooraf en het restant, als de opdracht klaar is.

Betaalmethode:

Betaalopdracht ING | Bankoverschrijving | Tikkie

Website content:

Teksten, vertalingen, banners, foto's, logo's en video's moet u altijd zelf aanleveren.

BTW:

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Wat is Joomla!?

Onderstaande video is Nederlands ondertitelt.


Joomla! is dus een opensource (gratis software, die voor iedereen beschikbaar is) Content Management Systeem (CMS), waarmee volledige websites en webwinkels gebouwd kunnen worden. De Nederlandse versie van Joomla! is gratis te downloaden op Joomla!NL. Joomla! is zelf te beheren en te onderhouden. Hier heb je wel enige kennis en heel veel geduld voor nodig. Er is ontzettend veel te leren en te ontdekken. Maar als je eenmaal weet hoe alles werkt, kun je de mooiste websites en webshops creëren

Wat is Wordpress?

Wordpress is net als Joomla! een opensource Content Management Systeem (CMS), waarmee volledige websites, webwinkels en blogs gebouwd kunnen worden. Bij de meeste webhosting providers kun je Wordpress met 1-klick installeren op je webruimte. Dit in tegenstelling tot Joomla!, die je zelf handmatig moet installeren en configureren. Toch wil dit niet zeggen dat Wordpress daarom makkelijker is dan Joomla!. In Joomla! kun je ook blogs maken, de opzet is gewoon iets ingewikkelder dan in Worpress. Het aller grootste nadeel aan Wordpress, vindt ik, dat je ontzettend veel externe plugins moet downloaden voor een goede werking van de website. Kijk voor meer informatie op nl.wordpress.com

.

PC Check-Up

Foto CCleaner op PC

Last van een trage pc of laptop? Blauw scherm gehad? Vraag dan de uitgebreide pc check-up aan. Met gratis programma's als CCleaner, Speccy en HitmanPro kan ik uw systeem controleren, opschonen en verbeteren.

Facebook Recensies

Foto met vrouw die naar reviews kijk op pc

XtremeCare is betrouwbaar, transparant en zet graag een stap extra voor haar klanten. Op facebook.com/pg/xtremecare.nl/reviews kunt u de beoordelingen en recensies lezen van mijn tevreden klanten!

Facebook Winactie

Facebook Winactie Bumblebee

Wilt u kans maken op te gekke usb drives? Ga dan snel naar www.facebook.com/xtremecare.nl en like mijn pagina, want bij 150 likes verloot ik deze keer een Bumblebee usb drive! De auto is helaas niet inbegrepen.