Xtremecare heeft geen winkel. Ik werk vanuit huis en voornamelijk op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag tussen 10.00 - 22.00. Klik hieronder op Bel Direct voor telefonisch contact of op App Direct voor een vrijblijvend chatgesprek!
Privacyverklaring


U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring van XtremeCare, voordat u het contactformulier verstuurd. Klik hier om de voorwaarden te lezen.Vul hier uw naam in
Vul hier uw email in
Kies hier uw onderwerp
Vul hier uw bericht in
Maak hier uw keuze
Ga hier akkoord met de privacyverklaring

Gratis PC Check-Up

Foto CCleaner op PC

Last van een trage pc of laptop? Blauw scherm gehad? Vraag dan de gratis pc check-up aan. Met gratis programma's als CCleaner, Speccy en HitmanPro kan ik uw systeem controleren, opschonen en verbeteren.

Facebook Recensies

Foto met vrouw die naar reviews kijk op pc

XtremeCare is betrouwbaar, transparant en zet graag een stap extra voor haar klanten. Op facebook.com/pg/xtremecare.nl/reviews kunt u de beoordelingen en recensies lezen van mijn tevreden klanten!

Facebook Winactie

Facebook Winactie Bumblebee

Wilt u kans maken op te gekke usb drives? Ga dan snel naar www.facebook.com/xtremecare.nl en like mijn pagina, want bij 150 likes verloot ik deze keer een Bumblebee usb drive! De auto is helaas niet inbegrepen.